27 Aralık 2013 Cuma

Gel ZAMAN Git ZAMAN Ahir ZAMAN



Gülen’e “artistlere taş çıkartan emekli vaiz” diyen ZAMAN yazarı kim?

Ali Bulaç bugün bir Zaman gazetesi yazarı. Yani cemaat yazarı. Bundan 22 yıl önce Vahdet dergisinde 11 Şubat 1991 tarihinde yazdığı yazıda “bedduacı Gülen” için “Artistlere taş çıkartan emekli vaiz” demişti.

(..)

"Ardından 'ağlayan ve ağlatan hoca'ya Türkiye vaizi statüsüne çıkartılan emekli bir vaize, merkezi camiler tahsis edilerek Saddam Hüseyin aleyhinde vaazlar verildi.

Dün Irak-İran savaşında Ayetullah Humeyni'nin zulmüne karşı gelen Saddam Hüseyin'in erdemlerinden dem vuran hoca, şimdi YUKARIDAN ALDIĞI DİREKTİFLER DOĞRULTUSUNDA, Saddam Hüseyin'in kâfirliğinden, işlediği zulümlerden bahsetmeye başladı.

Bu artistlere taş çıkartacak profesyonellikle ağlayarak ve ağlatarak, üstelik Rasulüllah (s.a.v.) adına SAÇMA SAPAN RÜYALAR UYDURARAK Saddam aleyhtarlığı yapan hocanın sözlerinden çıkan sonuç, Amerika'nın bölgede yaptıklarından dolayı KINANAMAYACAĞI, bu yüz kızartıcı bombardımanlardan MAZUR GÖRÜLECEĞİ sonucudur.

Ben kişisel olarak bunu yadırgamadım. Çünkü ADAMLAR BİRİNİ BESLİYORLARSA, BUNUN BİR BEDELİ VARDIR. ŞİMDİ BU BEDELİ ÖDEMELERİNİN TAM ZAMANIDIR...

(..)


Ali Bulaç - 11 Şubat 1991 - Vahdet "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder