21 Kasım 2013 Perşembe

Biz hep sustuk peki ya cemaat!




90'lı yıllardı okullarda kamu kurumlarında Müslümanlar hep zulüm görüyordu mücadele ettiğimiz metod CEMAAT tarafından tenkide uğruyor yalnız bırakılıyorduk SUSTUK!

28 Şubat'ta başörtülü kızlar okuldan atıldı çoğu gencimiz İslami terörist damgası yedi CEMAAT "başörtüsü teferruattır ilim farzdır" deyip bizleri yalnız bıraktı SUSTUK!

Yine 28 Şubat dönemi partimiz iktidarda laik kamalistler her koldan saldırıyor Müslümanlara bir darbede "artık bu hükümet bırakıp gitmeli" diyen CEMAATten geliyor biz yine SUSTUK!

Başörtülü vekilim MECLISTEN dışarı dışarı diyerek kovuluyor CEMAAT Karaoğlan'a methiyeler dizmeye devam ediyor biz SUSTUK!

Israil celladı Filistin'e bombalar yağdırıyor "Bombardımanda öldürülen İsrailli çocuklar için de ağladım" diyor CEMAAT biz yine SUSTUK!

IHH Müslüman kardeşleri için şehit düşüyor CEMAAT "İsrail'den izin alınmalıydı" deyip "ihh diye bir kuruluşu ilk defa duyuyorum" diyerek olayı geçiştirmeye çalışıyor biz yine SUSTUK!

Barış süreci başlıyor herkeste bir umut derken OSLO kasetleri çıkıyor ortaya CEMAATIN todays zamanı BAŞBAKAN ERDOĞAN'ı yerden yere vuruyor hakaretler yağdırıyor ona diktatör diyor biz yine SUSTUK!

Şimdi Başbakan Erdoğan dershaneler kapatılacak diye karar alıyor CEMAAT en çirkin ifadeleri kullanarak eleştirilerde bulunuyor biz yine FITNEYE SEBEB OLMASIN DIYE SUSMAYA ÇALIŞIYORUZ!!

Peki ama cemaat ne zaman susacak ?!?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder