20 Kasım 2013 Çarşamba

SAMANYOLU'NDAN AK PARTİ'YE MASABAŞI ANKETLE GÖZDAĞI



SAMANYOLU'NDAN AK PARTİ'YE MASABAŞI ANKETLE GÖZDAĞI

Dershanelerin özel okullara dönüştürülmesine yönelik tepkisel anlamda gündem oluşturma çabalarının devam ettiği şu günlerde Samanyolu tarafından önümüzdeki yerel seçimlere dair ilginç bir anket yayınlandı.

www.haberinvakti.com ÖZEL - Erdoğan hükümetinin dershaneleri özel okullara dönüştürme yönündeki çalışmalarının kamuoyunda tartışılmaya devam ettiği günlerde "direniş" cephesinden ilginç bir anket yayınlandı. AK Parti'ye mesaj olarak hazırlandığı izlenimi veren masabaşı anketinde hiçbir kaynak ise gösterilmedi.

Samanyolu TV'nin resmi Facebook hesabında "Son seçim anketi" başlığıyla yayınlanan yerel seçim sonuçlarına göre AK Parti'nin oy oranının yüzde 45'e gerilediği görülüyor. CHP'nin yüzde 25, MHP'nin ise yüzde 19'a uçurulduğu ankette iki muhalefet partisinin oy oranlarının toplamının yüzde 44'e tekabül etmesi, genel seçimlerin provası olan yerel seçimlerde iktidara "CHP ve MHP birleşirse koalisyon hükümeti kurulur" mesajı verildiği görülüyor.

KAYNAK BELİRTİLMEDİ

Dershane medyasınca "Bize dokunursanız oyunuz düşer" tehditlerinin havada uçuştuğu bir dönemde yayınlanan malum ankette herhangi bir kaynak gösterilmemesi ise dikkat çekti. "Çeşitli anket firma ve sitelerinden derlediğimiz ortalama oy anketi" cümleleriyle takipçilere sunulan anketin masa başında hazırlandığı dikkatlerden kaçmadı.

SP'YE BONCUK, BDP'YE AYAR

Samanyolu tarafından yayınlanan seçim anketinde Saadet Partisi'nin tırmanışa geçtiği, BDP'nin ise geride kaldığı iddia edildi.

KAYNAK: http://www.haberinvakti.com/politika/samanyolundan-ak-partiye-masabasi-anketle-gozdagi-h34913.html


Değerli Ziyaretçilerim ALLAH teala adını kullanarak dünyevi menfaat elde etme çabası içinde olanların foyasını nasılda meydana çıkarıyor yüce mevlam,sen nelere  kadirsin Hz. Ali (KAV) kap içindekini sızdırır buyurmuş nede doğru söylemiş ALLAH ondan razı olsun ,hangi fetullahçıyla az bi şey muhatap olsan beraber namaz kılsan onu kırmayıp onların sohbetlerine katılsan arkasından sana gelecek tek şey zaman gazetesini dayamalarıdır gönlün olmasada problem yok onlar için yeterki abone çoğalsın ,tek doğru onların bildiğidir tek hizmet onların yaptığıdır şimdi zaman gerçeklerle yüzleşme zamanı bakalım bu samimiyet sınavından nasıl geçecekler kalbinizin sahibine emanet olmanız dileklerimle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder