20 Kasım 2013 Çarşamba

Okul İğnesi /Enes'in serüvenleri




Değerli ziyaretçilerimiz, bu gün sizlerle okul iğnesi adlı yazımızı paylaşacağız.

 Bu gün oğlum enes' okula gitmek istemedi,oğlum hiperaktif olduğundan dolayı okulda kalmayı sevmiyor, her gün onu okula gönderebilmek için türlü yöntemler denememize rağmen o yinede okula isteyerek gitmiyor .
Bu gün onu okula yollamadan önce annesi beni aradı ve okula gitmek istemediğini söyledi bende enesle konuştum ama konuşmam ona fayda sağlamadı yine okula gitmek istemedi,son çare olarak o anda aklıma gelen okul iğnesi adlı küçük bir yalan uydurdum,devletin yeni bir kanun çıkardığını ve okula gitmek istemeyen çocuklara polisler tarafından okul iğnesi yapılacağını söyledim enes anında telefonu bırakıp okulun yolunu tutmuş,enes iğneden korkar çünkü hastalandı ve 14 tane iğne yedi her iğne dendiğinde enesin tüyleri ürperir.
 Sizlere her gün burada enes hakkında yazılar yazacağım. Bu yazıları uyguladığım metotları burada paylaşma amacım eğer yanlış bir şey yapıyorsam bilen bir kişi tarafından uyarılabilirim,yada tam tersini düşünürsek yaptıklarım doğruysa aynı durumda olan anne ve babalara bir çare olabilir diye düşünüyorum.

 Görüş ve önerilerinizi bekliyorum 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder